Performance Exhaust
     

 

Helsans Service AB - Köpvillkor

 

ttilink

Avgassytem till Mopar musclecars.

Vidare till Mopar Performance exhaust passande A, B, C & E-body 62-74

 

Prissättning
Alla priser är inkl moms endast frakt från vårt lager tillkommer

Beställning

På Telefon
Dagtid Måndag-Fredag mellan 08:00- 16:00


E-post
Du kan även beställa genom att skicka ett email till:
info@helsans.se Uppge de varor du önskar, namn, adress, telefonnummer, bilmodell/typ och vxl. låda. Du måste sedan bevaka din e-post, när du får e-post bekräftelsen måste du returnera den med ett OK innan vi skickar delarna. Det är för din och vår säkerhet.

Fax
Faxa samma uppgifter som ovan.

Post
Vill du skicka din beställning med vanlig post går det också bra. Vi behöver samma uppgifter som vid E-post beställning. Postadressen är som följer:
 
Helsans Service AB
Totravägen 95
81792 Bergby
 

Leverans
Alla leveranser sker mot Postförskott/Efterkrav eller kontant vid avhämtning.

Bussgods inom Sverige och Finland.

För leverans till adress utanför Sverige debiteras frakt enligt Posten, UPS eller Schenkers frakttabell och full betalning ska vara erlagd innan paketet/paketen går från oss.

Returer och reklamationer
Varor som inte hämtas ut debiteras kostnaden för att skicka postförskott/efterkrav till dig samt returfrakt för att täcka våra kostnader att återföra till lager. Specialbeställd varor kan ej returneras, Kostnaden för returfrakten står du själv för. Vid retur kräver vi att varan är oanvänd,samt i sin originalförpackning och med  Faktura/Kvitto. Du får inte returnera varor mot postförskott eller efterkrav. Sådana leveranser löses inte ut av oss. Vid transport till oss, ansvarar du som kund att varan når oss i oskadat skick.

Vid felaktig leverans, dvs. leverans av fel vara, fel antal, skadad vara skall du som kund omgående kontakta kundservice: info@helsans.se för reklamation.

För synliga transportskador skall anmärkningar omedelbart anmälas till Fraktbolaget. Vid andra typer av transportskador skall anmärkningar framställas till Helsans Service AB inom 5 dagar efter mottagandet.

Garantier
Många produkter omfattas av fabriksgarantier mot fabrikationsfel som gäller från leveransdatumet, när vi skickade delarna till dej. dvs. det datum vi skickar delarna till dig.

Ansvar
Helsans Service AB eller dess ägare ansvarar inte för materiella skador eller personskador pga. användning av våra produkter. Helsans Service AB garanterar att levererad produkt är felfri vid överlämning till fraktföretaget. Det är ditt ansvar som kund att kontrollera att varan är felfri vid mottagandet och du som kund ansvarar för all användning av produkten. Många bilar är idag helbilsgodkända, det innebär att inga modifieringar är tillåtna på bilen, Helsans Service AB kan därför inte garantera att bilen kan besiktigas med våra produkter monterade.

Vi innehar F-skatte bevis.

 

Med vänlig hälsning

Peter Månsson

 

 

flowlink

Performance avgassystem till Ford GM & Mopar - Pickup SUV och nya generationens muskelbilar upp till senaste årsmodell.

Vidare till Flowmaster Performance exhaust